Internet

Oblika in funkcije po vaših željah

Spletno mesto oblikujemo posebej za vas. Glede na strukturo vaših strank in ponudbe izberemo funkcionalnosti, ki najbolje služijo ciljem vašega spletnega mesta. Vodilo pri postavitvi in izbiri barv so vaše želje, kompleksnost vsebine in celostna grafična podoba vašega podjetja.

 

Z vami se pogovorimo o vaših strankah in ponudbi oziroma želeni vsebini spletnega mesta. Po potrebi vam predlagamo, kako se čim bolj približate svojim obiskovalcem.

 

Vedno ažurno spletno mesto

Z uporabo preprostega urejevalnika lahko samostojno in kadarkoli dodajate nove vsebine na vaše spletno mesto. Z lahkoto boste dodajali slike in neomejeno število novih strani.

 

Obiskovalcem svoje spletne strani boste lahko v vsakem trenutku sporočili novosti. Z lahkoto boste dodali nova besedila, strani in slike. Konec je z odvisnostjo od programerjev! Svoje nove ideje uresničite takoj.

 

Odlične uvrstitve v iskalnikih

Uvrstitev visoko med iskalnimi rezultati je eden od glavnih argumentov strank, da se odločijo za nas. Naša rešitev zagotavlja sprotno optimizacijo in vam prihrani ogromno denarja.

 

Odlične uvrstitve v iskalnih rezultatih dosežete z avtomatizirano optimizacijo. Ta vam omogoča, da spletne strani preprosto urejate sami, ob tem pa nikoli več nimate posebnega dela z optimizacijo strani, saj se optimizacija izvaja samodejno ob vsaki spremembi vašega spletnega mesta.

 

Marketinška in tehnična podpora

Od prvega predloga oblike do zadnjega dne sodelovanja vam svetujemo o spletu kot orodju trženja. Poskrbimo za vse tehnične podrobnosti, vi pa se lahko osredotočite na svoj posel.

 

Glede na vašo dosedanjo grafično podobo vam predlagamo ustrezne barvne kombinacije in osnovno obliko spletnega mesta. Menije postavimo vsebini in vašim željam primerno. Svetujemo  vam pri izbiri primernih orodij in vsebin za dobro komunikacijo z vašimi obiskovalci.

 

 

slovenščina Deutsch slovenščina

© CMIK d.o.o., 2009. |  Izdelava strani: lahkotnost.si, napredne spletne rešitve  |  urejanje strani